Ons wagenpark

Expeditie Jaspers heeft dagelijks twaalf wagens op de weg, variërend van bestelbus tot trekker met oplegger. Doordat het zeil van enkele vrachtwagens en opleggers zowel aan de zijkant als aan de bovenkant open kan, zijn ze eenvoudig en snel te beladen en te lossen.  Voor het werk in de binnensteden beschikken we over speciale citytrailers met laadklep.

Snel schakelen

Wij houden van korte lijnen. Het is één van de sterke kanten van ons bedrijf. Wie ons belt, krijgt direct de planning aan de telefoon. Het is wel zo prettig om meteen antwoord te krijgen op uw vragen. En omdat we doen wat we zeggen, weten onze klanten altijd waar ze aan toe zijn.

Onze diensten

 • Transport

  Expeditie Jaspers is sterk in palletvervoer en transport van stukgoederen. Bijna elk transport kunnen wij voor u verzorgen, van een kilo tot dertigduizend kilo, ook als dat buiten de standaardmaten valt.

 • Lijndiensten

  Onze vrachtwagens rijden dagelijks tussen IJmuiden en de havengebieden van Rotterdam en Antwerpen.

 • Bevoorraden

  In alle havens beleveren wij vracht- en passagiersschepen. Maar ook bedrijven, fabrieken en beurzen kunnen door ons worden bevoorraad.

 • Internationaal

  Regelmatig is Expeditie Jaspers in België en het Duitse Ruhrgebied te vinden. Ook andere Europese bestemmingen zijn mogelijk.

 • Op- en overslag

  Wij slaan uw goederen desgewenst voor bepaalde of onbepaalde tijd verwarmd en bewaakt voor u op. Op afroep regelen wij de verdere afhandeling voor u.

 • Koeriersdiensten

  Uw zendingen snel en vertrouwd van A naar B? Informeer naar de mogelijkheden!