Expeditie Jaspers B.V.

Als allround expediteur in IJmuiden en omgeving verzorgt Expeditie Jaspers zowel trailer- en palletvervoer als koeriersdiensten en op- en overslag. We rijden veel in de provincies Noord- en Zuid-Holland, maar komen ook in de rest van Nederland en over de grens.

Onze vrachtwagens zijn dagelijks te vinden in het Rotterdamse havengebied en Antwerpen, vaak met stukgoed voor de import en export. Ook beleveren we in alle havens vracht- en passagiersschepen. We voorzien ze van alle benodigdheden. Daarnaast vervoeren we rollen staal en allerlei half- en eindfabricaten. In feite kunnen wij bijna elk transport verzorgen, van een kilo tot dertigduizend kilo, ook als dat buiten de standaardmaten valt.

Ons moderne pand voldoet aan alle eisen voor goederenopslag en efficiënt laden en lossen.

Familiebedrijf

Expeditie Jaspers is een echt familiebedrijf. Samen met hun zoons Raymon en Niels vormen Arjo en Marion Splinter de drijvende kracht achter het veelzijdige transportbedrijf. Arjo en Marion  zijn doorgaans op kantoor. Arjo voor de planning en Marion voor de administratie. Raymon en Niels zitten vaak op de weg, maar Raymon neemt als het nodig is ook de planning over en Niels, die is opgeleid als vrachtwagenmonteur, houdt daarnaast het wagenpark in topconditie.

Ook een familiebedrijf kan niet zonder goed en betrokken personeel. De tien chauffeurs in vaste dienst kunnen al naar gelang de vraag worden aangevuld door vaste oproepchauffeurs.

Geschiedenis

In 1928 begon Expeditie Jaspers met distributiewerk  in vooral Noord- en Zuid-Holland. Toen al een familiebedrijf en dat is het nog steeds sinds Arjo Splinter het bedrijf in oktober 2001 overnam.

In 2007 verhuisde Expeditie Jaspers naar een nieuw gebouwd onderkomen dat voldoet aan alle eisen voor nu en in de toekomst.

Zelf kocht Arjo Splinter zijn eerste vrachtwagen in 1997. Als ‘eigen rijder’ vervoerde hij in die begindagen vooral kaas. Nu transporteert Expeditie Jaspers alles wat in de vrachtwagens past!